Nyheter

Hem / Nyheter / Utbildning i september - Styrelseutbildning i Söderköping

Rätt fokus - Styrelseutbildning i Söderköping

Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) ger dig grunderna och verktygen så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet. Du lär dig hur styrelsen och dess arbete kan struktureras och du får med dig verktyg som hjälper dig i detta arbete. Förutom ett gediget utbildningsmaterial får du checklistor, mallar och boken ”Vägledning till god styrelsesed”, Styrelse Akademiens normgivande kod inom styrelsearbete. I samarbete med Företagarna Söderköping genomför Styrelseakademin en styrelsecertifieringsutbildning i september 2023. Tack vare ett stöd från Swedbank/Sparbanksstiftelsen Alfa erhåller alla anmälda 1000:- rabatt på utbildningen i Söderköping. 

Publicerad den 07 juli 2023

Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) ger dig grunderna och verktygen så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt.
Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet. Du lär dig hur styrelsen och dess arbete kan struktureras och du får med dig verktyg som hjälper dig i detta arbete. Förutom ett gediget utbildningsmaterial får du checklistor, mallar och boken ”Vägledning till god styrelsesed”, Styrelse Akademiens normgivande kod inom styrelsearbete.

I samarbete med Företagarna Söderköping genomför Styrelseakademin en styrelsecertifieringsutbildning i september 2023. Tack vare ett stöd från Swedbank/Sparbanksstiftelsen Alfa erhåller alla anmälda 1000:- rabatt på utbildningen i Söderköping.

Utbildningen är uppdelad på två heldagstillfällen, 13 och 20 september.

Relaterade länkar