Nyheter

Hem / Nyheter / Fredagsfrukost med Näringsliv & turism

Fredagsfrukost med Näringsliv & turism 29/9

Fredagsfrukost med Näringsliv & turism är en månatligt aktivitet där enheten bjuder in näringslivet för att diskutera och informera kring ett tema. Ofta med en gäst som talar lite kring temat.

Publicerad den 22 september 2023
Nyföretagare, kvinna

Söderköping är en plats där många företag skapas, växer och utvecklas. Idag finns ungefär 1700 företag i kommunen och årligen tillkommer 90-100 nya företag.

Tillsammans med Nyföretagarcentrum Söderköping - Valdemarsvik utforskar vi denna fredag morgon hur nyföretagande kan bidra till att skapa möjligheter för befintliga företag och vice versa.

- De nya företagen sägs bidra till att skapa ett dynamiskt näringsliv. Hur uppstår dynamik och samspel mellan nya företagare och etablerade sedan länge? Är nyföretagandet ett hot eller en möjlighet för redan etablerade att utvecklas? Hur kan de båda stötta varandra genom lågkonjunkturen? Frågar dagens gäst oss.

Denna inbjudan vänder sig till dig som ny företagare likväl till dig som är befintlig. Kom och träffa varandra och delta i diskussionen kring hur vi bygger ett än attraktivare Söderköping tillsammans.


Gäst för dagen:
Åke Rolf från Nyföretagarcentrum Söderköping -Valdemarsvik

Datum   Fredag 29 september 2023

Tid  Kl. 8.00-10.00

Plats  Stinsen, Plan 2

Anmälan  naringsliv@soderkoping.se