Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Kultur och Fritid

Hem / Kultur och Fritid / Idrott & Motion

Idrott & Motion

Kommunens idrottshallar är från och med den 1 juni öppna för bokning, under förutsättning att Folkhälsomyndighetens allmänna råd och föreskrifter följs. Träning bör om möjligt utföras utomhus. I inomhusanläggningarna anges max antal besökare, beräknat på minst 10 kvm/person. Omklädningsrummen är tillsvidare avstängda. Kom ihåg att stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och noggrant, håll avstånd till varandra och utför aktiviteten i mindre grupper. I Söderköpings kommun finns fler alternativ för att vara aktiv utomhus. I Alboga finns utegym och lekplatsen kottebanan, där finns också precis som på Ramunderberget motionsspår och flera grillplatser. Mer info finns på https://naturkartan.se/sv/soderkoping

I Söderköping kan du motionera på många olika sätt - organiserat eller på egen hand. Här har vi samlat information om hallar, gymnastiksalar och utomhusanläggningar. Här hittar du även vilka idrotter och motionsformer som finns i Söderköping.