Samhälle och Trafik

Hem / Samhälle och Trafik / Aktuella stadsutvecklingsprojekt

Aktuella stadsutvecklingsprojekt

Söderköping är en växande kommun som erbjuder god livskvalitet, attraktiva fritidsmöjligheter, bra skolor och en levande stadskärna. Inflyttningen till kommunen skapar efterfrågan på bostäder men också lokaler för verksamheter. 

Här hittar du samlad information om de större stadsutvecklingsprojekt som pågår inom Söderköpings kommun.

 • I Södra Eriksvik möjliggörs för lägenheter i flerbostadshus samt en friliggande villa. Byggherre är det kommunala bostadsbolaget Ramunderstaden. Småhustomten kommer att erbjudas till tomtkön hösten 2019. Detaljplanen finns tillgänglig här.

 • På Storängen möjliggörs för lägenheter i flerbostadshus. Byggherre är Gunnar Gunnarsson. Utbyggnad av gata och VA påbörjas hösten 2019. Detaljplanen för bebyggelsen finns att läsa här

 • Radhus, parhus och småhus i Skogshem

  I Skogshem möjliggörs för friliggande villor och parhus/radhus. Småhustomter har erbjudas till tomtkön och kommer byggas under 2020-2021. Obos bygger parhus och radhus i den norra delen av området.

  Läs detaljplanen här.

   

 • I Södra Kullborg möjliggörs friliggande villor. Åtta småhustomter har erbjudits till tomtkön under hösten 2019. Byggnation pågår 2020-2021.

  Läs detaljplanen här.

Mer om aktuella planer

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.