Nyströmska / Yrkeshögskolan / Nya utbildningar hösten 2022

Nya utbildningar hösten 2022

Söderköping och Nyströmska kan snart bli hemvist för två YH-utbildningar inom besöksnäringen. I juni ansöker Nyströmska skolan om tillstånd att genomföra två YH-utbildningar med start hösten 2022:

  • Den ena är en omarbetad variant av flaggskeppet Management inom hotell och besöksnäringen, som försett branschen med kompetens i nästan 20 år.
  • Den andra är en ny YH-utbildning ”Hållbar affärsutveckling inom besöksnäringen” för att möta upp behoven kring ny kompetens och inte minst nya erbjudanden och satsningar i en nu återstartande, men normalt växande, bransch. Utbildningen kommer ha fokus på FNs Globala mål i kombination med Natur och Kulturturism. Utbildningen blir 2-årig och erbjuder 20 platser i Söderköping och 10 platser på distans.

Vi behöver ditt stöd

För att säkra tillstånden behövs branschens uttalade stöd genom avsiktsförklaringar. En mall för denna hittar du på den här länken och här nedanför hittar du beskrivningar av utbildningarna.  Du och ditt företag förbinder er inte till att ta emot LIA-praktikanter, utan uttalar helt enkelt ert stöd till genomförandet av dem.

Nyströmska, och utbildningsledare Pernilla Tunesson, tackar varmt på förhand.

Information om utbildningarna

Management inom besöksnäringen

Startar hösten 2022 - Hållbar affärsutveckling inom besöksnäringen

 

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.