Nyheter

Hem / Nyheter / Stadsarkitekt i Söderköping medverkar i prestigefylld jury

Stadsarkitekt i Söderköping medverkar i prestigefylld jury

Publicerad den 02 juli 2021

Lina Gregersdotter, som arbetar i Söderköpings kommun som stadsarkitekt, har fått det hedrande uppdraget att vara en av fyra jurymedlemmar för Sveriges arkitekters planpris. Juryn ska snart påbörja arbetet med att utse vinnaren för 2021. Bidragen bedöms utifrån olika kriterier och vinnaren koras i början av 2022.

– Att sitta med i en jury är alltid givande och att få sitta med i Sveriges Arkitekters planprisjury känns extra ärofyllt då det omfattar hela Sverige, säger Lina Gregersdotter. Att få läsa och detaljstudera andra kommuners planer känns väldigt kul och spännande. Jag tänker att jag kommer att lära mig otroligt mycket genom att se hur andra kommuner arbetar med sina planer, saker som jag sedan kan ha nytta av i mitt arbete här i Söderköping. Att få sitta med i juryn tillsammans med tre andra otroligt kompetenta arkitekter innebär också att jag kommer att få lära mig oerhört mycket av deras långa erfarenheter! Jag ser verkligen fram emot detta prestigefulla uppdrag, avslutar Lina.

Läs mer om priset och juryn här: Planpriset - Sveriges Arkitekter

Kontakt
Lina Gregersdotter, planarkitekt
lina.gregersdotter@soderkoping.se
0121-186 14

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.