Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Nyheter

Hem / Nyheter / Delta på webbinarium om yrkestrainee

Delta på webbinarium om yrkestrainee

Är du och ditt företag i behov av kompetens? Står ni inför kompensbrist i er bransch eller generationsskifte i företaget? Delta på ett lunch-webbinarium den 11 maj klockan 11.30 – 12.15 på Teams.

Publicerad den 06 maj 2021
Småföretagarnas Riksförbund och Yrkesutbildningarna i Söderköping har kommit överens om en gemensam satsning för att stärka arbetslivets kompetensförsörjning och samtidigt underlätta för arbetssökande.
 
Den nya satsningen heter Yrkestrainee och är en lärlingsutbildning inom den gymnasiala yrkesutbildningen (både för ungdomar och vuxna) där elever har möjlighet att bli anställda som trainees redan under utbildningstiden. Ni som arbetsgivare kan redan nu vara med och påverka vilken inriktning utbildningarna som ska erbjuda. “Genom Yrkestrainee kan vi anpassa utbildningen till det lokala arbetslivets behov av kompetens med en utbildning av hög kvalitet” - Ingrid Palgård, sakkunnig inom gymnasium/vuxenutbildningen vid Söderköpings kommun.
 
Den 11 maj klockan 11.30 -12.00 anordnar yrkesutbildningen i Söderköping tillsammans med Småföretagarnas Riksförbund ett kostnadsfritt lunch webbinarium via Teams, där vi presenterar hur utbildning och arbetsgivare kan samverka för att underlätta kompetensförsörjningen för småföretagare.
 
Anmälan görs till Småföretagarnas Riksförbunds Yrkesambassadörer genom att skicka ett mail till:
 
Anne-Louise Kroon epost: alk@CoOperatenow.se eller
Lotta Naglitsch lotta@larlingsutvecklarna.se
 
Varmt välkomna