Kultur och Fritid

App & Ljudvandring

Appen "Ylva och Toste - ett äventyr i Söderköpings medeltid"

Den interaktiva installationen Ylva och Toste har nu blivit en app för surfplattor. Spela spelet "Hjälp Ylva och Toste", se hur medeltida saker ser ut i "Upptäck", läs en berättelse om Ylva och Toste i "Äventyret" - en berättelse du själv kan fortsätta på och skicka till oss. Sist men inte minst finns ett quiz med 100 kluriga frågor om medeltiden.

Appen "Besök Söderköping" har ersatts med "Dick Harrison berättar" här på hemsidan

I appen "Besök Söderköping" kunde man följa med professor Dick Harrison på 10 filmade stopp i Söderköpings medeltid där han berättade inspirerande om olika platser och händelser. Av tillgänglighetsskäl har vi valt att lägga appens material här på hemsidan istället.  Se i menyn: Dick Harrison berättar eller använd länken nedan.

Audioguide/ljudvandring

Vill du ta en längre vandring i din egen takt och samtidigt få massor av spännande kunskap om medeltiden går du en ljudpromenad med en audioguide. Finns både på svenska och engelska.

Ladda ner spåren till din telefon här.

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.