Kommun och Politik

Hem / Kommun och Politik / Trygg och säker / Krissituation och beredskap / Information med anledning av covid-19 pandemin / Frågor och svar till dig som får, eller har en anhörig som får vård och omsorg

Frågor och svar till dig som får, eller har en anhörig som får vård och omsorg

• Vill du komma på besök?

Sedan 1 april 2022 klassas inte längre covid-19 som en samhällsfarlig eller allmänfarlig sjukdom. Vi ser fortfarande allvarligt på viruset och det är viktigt att du avstår besök om du har symtom och det är bra om du haft möjlighet att vaccinera dig.

Tänk på det här:

• Ring boendet i god tid och berätta när du tänkt komma och för att få aktuell besöksinformation.
    • Avstå besök om du har symtom
    • Det är bäst om du och den du ska besöka är vaccinerade.
    • Umgås gärna utomhus.
    • Gå direkt till lägenheten du ska besöka, vi tar inte emot besök i allmänna utrymmen.