Kommun och Politik

Hem / Kommun och Politik / Arbeta i kommunen / Kommunalt feriejobb

Kommunalt feriejobb

För ungdom/vårdnadshavare

Under 2021 riktar sig feriejobb till ungdomar som till sommaren avslutar årskurs 1 på gymnasiet, motsvarande födda år 2004, och som är skrivna i Söderköpings kommun. Vi kan erbjuda feriejobb till 70 ungdomar fördelat under två perioder. Vid fler sökande kommer vi lotta ut platserna för feriejobb och meddela reservplats via mail.

Perioder och ansökan

Ungdom erbjuds en period av feriejobb och perioderna är:

• Period 1. Vecka 24,25,26
  • Period 2. Vecka 30,31,32.

Ansökningstiden för sommarens feriejobb är 22 februari till 14 mars 2021. Alla ansökningar sker digitalt via Matchanu.se - ansökan. Observera att länken fungerar endast under den pågående ansökningstiden.

Besked och svar

Besked om erbjuden feriejobbplats kommer med e-post till alla sökande under vecka 13. För att se ditt erbjudande om feriejobb och lämna svarsbesked går du via följande länk:

Matchanu.se - Mina sidor.

Vi behöver ha ditt svar senast 12 april och vi önskar att du lämnar besked oavsett om du tackar ja eller nej till erbjuden feriejobbplats. Det för att vi snabbt ska kunna erbjuda personer på reservlistan ett feriejobb.

De sökande som vi inte kommer kunna erbjuda feriejobb, kommer få besked om detta via e-post.
Kontakta Karin Johansson om du behöver mer information eller har frågor. Kontaktuppgifter finns under kontaktknappen högst upp på den här sidan.

Välkommen med din ansökan!